Om Mia
Presentation

Boka Mia
För uppdrag och föreläsning

Pressklipp och reportage
Senaste pressklippen på Mia

Media och press
Bilder på Mia och hennes logotype för nedladdning

Framgång och lycka är en resaMia de Neergaard, uppskattad föreläsare och livscoach

- inte en destination!

Mia de Neergaard är en uppskattad livscoach och föreläsare som tar fram det bästa i dig. Hon visar hur vi kan hitta livsglädjen och använda våra styrkor för att få ut mer av livet. Hon ger konkreta verktyg och en stor portion mod inför viktiga förändringar.

Mia de Neergaards egen livsresa har precis som många andras, varit kantad av såväl gläjde som tuffa perioder. En trafikolycka blev vändpunkten, som fick henne att besluta sig för ett rikare liv. Idag hjälper Mia såväl organisationer som privatpersoner att hitta nycklarna till framgång.

Utbildad av de främsta i världen

Med sin passion för gränslöst växande har Mia de Neergaard genom åren samlat på sig en rad kvalificerade utbildningar. Hon har gått hos de främsta i världen såsom Tony Robbins, 6 seconds & Joshua Freedman, Dr Madan Kataria, Brandon Bays och Kevin Billet, Deepak Chopra och Eric Pearl. Denna kunskap i kombination med många års erfarenhet som inspiratör gör att hon kan erbjuda både bredd och djup i sina föreläsningar och kurser.

Certiferad EQ SEI, Accredtied Journey therapist, NLP trainee, Instruktör  Skrattyoga, Certifierad massageterapeut, Stresshantering och Avslappning, Mental träning och Meditation.

Egen produktion

Mia de Neergaard har utvecklat och utbildar i EQ-Terapi ( emotionellt intelligent terapi). Metod som ger effektiva verktyg för ökad livskvalitet och medvetet ledarskap. Metoden har använts med framgång sedan 2007. Företaget producerar även CD-skivor och appar för stärkt livskraft, inre lugn och ökat välbefinannde. Läs mer under Produkter.

Röster om Mia

"Mycket givande och insiktsfullt föredrag! Jag kan inte tänka mig att någon går härifrån oberörd." Per Holm

"Otroligt hur långt man kan komma med sig själv på en dag. Din vägledning är unik." Ingrid Fredriksson

"Du gav mig oerhört mycket inspiration och en stor skjuts framåt, tack!" Linda Stridh

 

Läs mer om Mias öppna kurser och EQ-terapi utbildning på www.humanpotential.se

Kontakta Mia:  Tel 040-456102                  Mail mia@miadeneergaard.com