Guldkorn

Välkommen till bloggen. Här delar jag guldkorn som kommer min väg. När jag förändrar mitt sätt att se på verkligheten  - förändras min verklighet.

Stämmer det för dig med?

Mia de Neergaard bloggar
 
Attrahera framgång
Datum: 2011-01-12 Kategori: Övrigt

Ta med din en vän, kom på en inspirerande framgångskväll i skåne!

26 januari Malmö, 3 februari Helsingborg

och 10 februari KristianstadFramgångskväll

Under kvällen tittar vi på hur du dina drömmar förverkligas på riktigt och vad som vanligtvis sätter hinder i hjulet för dem att manifesteras. Du får göra ett personligt drömkollage, goodiebag med hem! Kraftfullt,roligt och klargörande.

Välkommen på framgångskväll! 

 

 

Kommentarer ( 25 )
 
Slutet- en bra början!
Datum: 2010-12-30 Kategori: Övrigt

Gör ditt eget personliga bokslut över det här året. Tacka dig för allt bra du gjort. Tips på nyårsceremoni får du i senaste nyhetsbrevet och mycket mera...

us1.campaign-archive.com

Kommentarer ( 594 )
 
Skrattpiller som smittar
Datum: 2010-12-12 Kategori: Övrigt

Skratt förhöjer livskvaliteten! Skrattpiller smittar

Häromveckan skrattade jag tillsammans med ett härligt gäng pensionärer i Helsingborg. Det var helt underbart. Tänk att dela ut den här typen av skrattpiller som medicin på sjukhusen. För säkerhetskull då kanske med texten något i stil med:

Varning! Skratt kan vara farligt för din sjukdom! 

Kika på filmklippet, speciellt damen som blir intervjuad. Hon är 80 år och låter livet fortfarande leka...

Se hur det går till här; 


Kommentarer ( 17 )
 
Superstart på dagen
Datum: 2010-11-30 Kategori: Övrigt

I dagens Metro - finns en artikel där jag ger tips på start inför en superdag!

 

Mia de Neergaard tipsar i Metro

 
Sverige premiär - bli stressfri via mobilen!
Datum: 2010-07-16 Kategori: Övrigt

Yuuhheeaa!!! Nu har det hänt:

Två av min guidade meditationer finns nu tillängliga som iPhone applikationer dvs du laddar ner direkt i din mobil!!!

Först  i Sverige med konceptet som gör dig stressfri via telefonen!

Jag är så tacksam över möjligheten att sprida min vision vidare till många fler att må bättre genom meditation– och framförallt även till de som normalt inte mediterar. 

Om jag fick ha en enda önskan för mänskligheten så skulle det vara att vi alla börjar meditera! Jag vet hur stor kraften och vinsten är när vi återknyter kontakten med oss själva. Det skulle förändra världen mycket snabbt.

Alla har glädje av att meditera, att sänka sin stressnivå och fylla på den med positiva kraften. Det bästa är att det sker utan ansträngning. Du behöver alltså inte inte göra något - bara lyssna….

Många mobilen negativt och som en stor stressfaktor. Det är lite tokigt för mobilen i sig är ju bara en apparat och den är neutral, varken negativ eller positiv laddad. Det handlar ju om hur den används och hur jag hanterar den som avgör om den blir negativ och stressande eller hur? 

Nu kan du medvetet låta mobilen göra gott för dig och känna inre ro och frid när som helst under dagen, när du behöver stanna upp, ta en paus och återställa balansen i dig. 

Och det kvittar var du än är du med apparna kan du känna lika nöjd och fri som Voltaire ;
"Där jag är, är paradiset på jorden."

Kolla in apparna på Itune direkt 
 

Be free 2 be who you are!
Mia

Kommentarer ( 11 )
 
Världens bästa hemuppgift
Datum: 2010-07-16 Kategori: Övrigt

Ibland när människor kommer på privat konsultation vill de ha några uppgifter att fortsätta med hemma brukar jag svara dem;

 

Om jag fick ha en enda önskan för hela vår mänsklighet, vet du vad det skulle vara?
Jo att ALLA började med att meditera en kvart om dagen!
Bara det inget mer - för jag vet hur stor kraften är när vi regelbundet ökar kontakten med vårt inre och blir stilla under några minuter .
Då brukar de allra flesta se ganska förvånade ut. Det var kanske inte precis rådet de hade tänkt sig utan var ute efter något mer personligt och skräddarsytt just för dem. Faktum är att meditera är ett av det mest personliga och bästa sakerna du kan göra för dig själv. 


Bara dessa få minuter varje dag skapar stora förändringar både på individnivå och ute i världen.

Det är faktiskt världens bästa hemuppgift. Den skulle påverka oss alla och hela jorden så kraftfullt positivt långt mer än vad vi till en början ens kan föreställa oss.

När denna enda önskan är uppfylld är min vision verklighet;

Att bidraga till att skapa en helare, mer glädjefylld, friare och känslomässigt intelligentare värld. Där människor gör fredligare beslut som gagnar vår jord och allt levande som finns på den.

Så börja redan idag att dela några minuter med dig själv.
Meditationsstunderna ingår i mitt dagliga liv och dessa stunder ser jag alltid fram emot under dagen.
Instämmer med Buddha som sa vist:
Tankfullhet och meditation skänker mycken glädje.


Läs mer om meditationens goda och välgörande effekter på Nyfiken på 

Se en av vår tids mästare i närvaro Eckhart TolleYou tube  när han här på sitt härliga humoristiska sätt och med glimten i ögat  presenterar Vad är meditation.

 Lyssna på när jag introducerar positiv meditation   

Meditera mera ♥
Mmmmmia

 
Livsförändrande fråga
Datum: 2010-07-15 Kategori: Övrigt

Idag är en underbart varm sommardag här i kära skåneland, känns som att vara på sydligare breddgrader, lovely.

 

Kraftfull fråga att ställa dig själv
Vad vill jag? Ställ den om och om igen, stannar du upp gärna flera gånger under dagen och fråga dig i olika situationer; Vad vill jag i detta? Vad vill jag detta överhuvudtaget , om inte isåfall vad vill jag verkligen göra istället ( även om jag just nu tycker det är helt omöjligt) Sakta, sakta börjar svaren växa fram som väcker det som legat och slumrat länge inom dig.
I början tyckte jag frågan var jättesvårt för jag visste inte vad jag ville överhuvudtaget. Men genom att envist fortsätta att ställa frågan till mig själv så småningom började svaren komma väldigt tyst, nästan försynt och försiktigt inom mig. Ja jag skulle vilja göra så här eller så här. Mitt liv var tidigare fyllt av   kamp och ansträngning så det fanns en stor längtan att känna mer glädje och lekfullhet i livet igen. Jag mindes så väl hur den enkla oförställda glädje som kom inifrån kändes som barn. Minns du också det?

Frågan hjälpte mig till att stegvis göra verkligt djupgående förändringar som gav mig mod att börja leva mitt liv istället för som jag tidigare gjort levt någon annans liv och vad jag trodde att omgivningen förväntade sig av mig.

 

Idag är innerligt tacksam över att ha skapat mitt liv så att jag idag lever det som tidigare var en ”drömversion” på mitt bästa tänkbara liv. Nu dessutom på ett ännu bättre vis än jag kunde räkna ut från början.


Idag har mitt liv har en större synkronisitet, ett flöde, inre glädje, en djup kontakt med mig själv och mitt inre och det bara fortsätter… Magic happens now all the time.

Vad vill du idag? Bara vara kanske?

Kommentarer ( 12 )

Sida: 3
1 2 3